WebDesignArnold/WebHostingArnold

Uw Website Onze Zorg
   
 

Start een website in uw bedrijfskleuren en logo!

Template Websites zijn gebaseerd op onze bestaande standaardontwerpen. U levert tekst en afbeeldingen in principe zelf aan. Deze procedure is ideaal indien u voor weinig geld een professionele website wilt hebben. U heeft reeds een website vanaf € 150.

Deze aanbieding bestaat uit 1 indexpagina van maximaal 3 aan A4 aan tekst of 1 foto per illustratie/foto per A4, zonder een menu, deze vorm is ideaal voor een presentatie of een visitekaart van uw bedrijf/organisatie

Website op Maat

Wilt u geen Template Website maar een website die speciaal voor u is ontworpen? Ook dan kunt u voordelig uit zijn met een Website op maat, al vanaf € 250.

Domeinnaamregistratie en hosting

Wij verzorgen tevens uw domeinnaamregistratie en hosting, vanaf € 40 per jaar. De bijkomende administratieve procedure nemen wij van u over. Handig en bijna nergens goedkoper! Voor uw website, domeinnaamregistratie en hosting heeft u dan nog slechts één aanspreekpunt..

Logo

Een grafisch logo speciaal laten ontwerpen kan bij ons al vanaf € 130. Dat vindt u bijna nergens voordeliger. Het logo wordt digitaal geleverd in het juiste format voor uw website.

Inhuren

WD@-Webdesignarnold is ook in te huren om uw website te analyseren, hierdor kan er inzichtelijk worden gemaakt hoe de functionaliteit van uw website is, zo kunnen wij samen met u verbeteringen doorvoeren zodat uw website weer overzichtelijk en up to date is.

Wie zijn wij?

WebDesignArnold-WD@ is opgericht door Ed en Nel Arnold, wij vinden dat de onoverzichtelijkheid die een heleboel websites hebben vaak een ergenis is, waardoor het mogelijk is dat de bezoekers van uw website gelijk weggaan, hierdoor wordt de functionaliteit van uw website teniet gedaan, wij bieden u een overzichtelijke website aan waardoor uw website beter bezocht wordt door uw doelgroep/bezoekers.

Heeft u vragen?

Ga naar onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

www.webdesignarnold.nl.

 

Een klant:
"De samenwerking met WebDesignArnold is perfectie en professionaliteit!"


WebDesignArnold:
Uw eigen website vanaf € 150

WebHostingArnold:
Domeinnaamregistratie
plus hosting voor
slechts € 40 per jaar

WebDesignArnold:
Uw logo v.a. € 130

Een klant:
"De samenwerking met WebDesignArnold is de profecionale zorg voor de website."

Een klant:
De funtionaliteit van mijn website is 100% verbeterd.

Alle prijzen zijn exclusief BTW