U bent Hier: Template_8 Introductiepagina

Start een website in uw bedrijfskleuren en logo!

Template Websites zijn gebaseerd op onze bestaande standaardontwerpen. U levert tekst en afbeeldingen in principe zelf aan. Deze procedure is ideaal indien u voor weinig geld een professionele website wilt hebben. U heeft een templatewebsite al vanaf € 150. Deze aanbieding bestaat uit 1 indexpagina van maximaal 3 aan A4 aan tekst of 1 foto per illustratie/foto per A4, zonder een menu, deze vorm is ideaal voor een presentatie of een visitekaart van uw bedrijf/organisatie.


Website op Maat

Wilt u geen Template Website maar een website die speciaal voor u is ontworpen? Ook dan kunt u voordelig uit zijn met een Website op maat, al vanaf € 250.

Logo's

 

Een logo speciaal laten ontwerpen kan bij ons al vanaf € 130. Dat vindt u bijna nergens voordeliger. Het logo wordt digitaal geleverd in het juiste format voor uw website.


Inhuren

WD@-Webdesignarnold is ook in te huren om uw website te analyseren, hierdoor kan er inzichtelijk worden gemaakt hoe de functionaliteit van uw website is, zo kunnen wij samen met u verbeteringen doorvoeren zodat uw website weer overzichtelijk en up to date is.


Wie zijn wij?

WebDesignArnold-WD@ is opgericht door Ed en Nel Arnold, wij vinden dat de onoverzichtelijkheid die een heleboel websites hebben vaak een ergenis is, waardoor het mogelijk is dat de bezoekers van uw website gelijk weggaan, hierdoor wordt de functionaliteit van uw website teniet gedaan, wij bieden u een overzichtelijke website aan waardoor uw website beter bezocht wordt door uw doelgroep/bezoekers.


Extra's

WebDesignArnold ontwerp ook buttons net zoals op deze template, deze template kost € 10 per button extra, daardoor komt deze template uit op € 210. Dit is exclusief de logo's en Banners


Vragen

Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Alle prijzen zijn Exclusief BTW

LAATSTE NIEUWS

2009-07-07:


Lees meer ...

Links

- WD@